Training is het
hele verschil
tussen
willen en kunnen.

  • Leer precies wat u wilt leren

  • In uw eigen omgeving en uw eigen materialen

  • zodat u direct bruikbaar resultaat boekt!


Een training werkt alleen als de inhoud en de vorm precies aansluit op wat op dat moment relevant is. Daarom zorgen we daarvoor. De online leeromgeving maakt herhaling gemakkelijk; en maatwerk mogelijk. 

Wordpress Webmaster

in deze cursus leert u de basisvaardigheden die u als Wordpress Webmaster nodig heeft. U kunt hierna zowel de software als de content van uw site professioneel beheren. 

Joomla! Webmaster

in deze cursus leert u de basisvaardigheden die u als Joomla Webmaster nodig heeft.
U kunt hierna  uw website eenvoudig en professioneel beheren. 

Email Marketing met Mailchimp

Na een introductie zetten we samen uw eerste template, uw eerste mailinglist en uw eerste campagne klaar in Mailchimp.

Zakelijk inzetten van Facebook

U leert hoe u zakelijk actief kunt zijn op facebook. op een manier die interesse wekt en leads genereert. We gaan aan de slag met Facebook pagina's, page buttons, evenementen, locaties, pagina statistieken en advertenties. 

Aan de slag met Linkedin

 

U leert hoe u op Linkedin een goed profiel en een goede company page aanmaakt, via updates uw doelgroep bereikt,en contact legt met potentiele klanten of personeel. 

Weten waar u staat met Google Analytics

Google analytics houdt precies bij hoeveel en wat voor bezoekers er op uw site zijn geweest, waar ze vandaan kwamen, en waar ze naar zochten. Dit is waardevolle informatie als u wilt weten wat werkt en wat niet, en wie u eigenlijk bereikt!
Iedereen heeft zijn eigen favoriete vorm van leren. Daarom bieden we verschillende vormen aan. Ze combineren kan ook! Meest gebruikt: een korte introductie, dan een online cursus, en dan een workshop om alles bij elkaar te brengen. Voor resultaat!

Hands-on training

[snel zelf aan de slag]

De cursus begint met een introductie. Samen voeren we daarna samen de belangrijkste taken uit. Na afloop blijft de online versie van de cursus, met video instructie, beschikbaar als naslag. Zo kunt u altijd weer even checken hoe het moet!

Workshop

[snel en eenvoudig naar resultaat]

We gaan samen zitten en werken stapsgewijs aan datgene wat u nodig heeft. Dat kan een plan van aanpak zijn, een toolkeuze, een opzet voor een handleiding, etc. Daags na de workshop krijgt u het netjes uitgewerkte resultaat toegestuurd. 

Online cursussen

[snel en effectief leren]

U kunt op ieder gewenst moment in onze digitale leeromgeving terecht. Stapsgewijs leert u met behulp van teksten, videofilmpjes en diverse opdrachten de vaardigheden die u nodig heeft. 

Neem contact op!

U bent van harte welkom voor een kennismakings gesprek. We kijken naar uw doelen, en uw middelen, en u krijgt een aantal handige tips mee. 

Gratis!

Neem contact op

Christien Janson:

online marketing training en support

Christien Janson is een merk van IctVoorIedereen

Wollegrasweg 36 - 1313 EP Almere - KvK 32155737