Maak van uw marketing een succesproject.

  • Maak uw doelen SMART

  • Verdeel als team de taken

  • En maak er samen een succes van!

Wilt u echt online een rol gaan spelen? Dan moet u als team aan de slag: degenen die de strategie bepalen, degenen die de content maken en degenen die online aan de slag gaan. En dat vraagt om een goed plan, dat uitgevoerd kan worden binnen de gewone werkzaamheden. 

Start

Uit het kennismakingsgesprek weet ik wie u bent, wat u wilt, wie uw doelgroepen zijn, en welke middelen u kunt inzetten.

Op basis daarvan maak ik een basisplan. Welke boodschap gaan we uitdragen? Welke kanalen zijn geschikt om uw doelgroep te bereiken? Waarom zouden ze geinteresseerd zijn in uw boodschap? En hoe gaan we die interesse triggeren? 

Werkplan

Een doorlopend project als dit zal ik hapklare brokjes moeten worden verdeeld om te zorgen dat het ook wordt uitgevoerd.

Daarna zorgen we er met diverse tools voor dat mensen de dagelijkse taken eenvoudig kunnen oppakken en uitvoeren, zonder dat de rest van het werk in gevaar komt. Denk aan: Trello, Google Agenda, Pulse, etc. 

Workshop

We gaan samen zitten. U brengt de mensen mee waar u mee werkt. We lopen het basisplan door, en vullen het zoveel mogelijk aan met concrete details, en met een taakverdeling. 

Wie zorgt er voor content en waar halen we die vandaan? Hoe vaak wordt er gepost op welke sociale media? En wie onderhoudt de website? 

Support

We kijken welke taken er nog niet zijn ingevuld. Wij kunnen eventueel uitvoerende taken overnemen.

Denk aan: het maken van content, het uitlezen van Google analytics voor rapportages, het organiseren van tussentijdse evaluaties. 

Of misschien heeft u andere wensen? We horen het graag!

Neem contact op!

U bent van harte welkom voor een kennismakings gesprek. We kijken naar uw doelen, en uw middelen, en u krijgt een aantal handige tips mee. 

Gratis!

Neem contact op

Christien Janson:

online marketing training en support

Christien Janson is een merk van IctVoorIedereen

Wollegrasweg 36 - 1313 EP Almere - KvK 32155737