Een goede
website wordt
goed gevonden.

  • Alleen een goed gebouwde site

  • met actuele, leesbare en gewaardeerde content

  • wordt uitverkoren door Google!

Een hoge positie in de zoekresultaten bij Google is het resultaat van aandacht en inspanning op heel veel terreinen. Zodat u de beste wordt op uw terrein. Als u de beste bent, zal Google u graag als zodanig bovenaan zetten!

Bij het goed vindbaar maken van een site komt veel kijken. U  moet in ieder geval aandacht besteden aan deze aspecten. Lastig? Valt wel mee als we u even op gang helpen.

Techniek

Google waardeert het als een site snel is, bij een goede host staat, heldere code bevat ( en niet teveel), en niet te grote foto's bevat. Ook worden caches gewaardeerd (omdat ze de snelheid verhogen) en een goede sitemap (zodat Google gelijk kan zien wat de structuur is) 

Consistentie

Google wil zeker weten waar uw site over gaat. Dus zorg ervoor dat uw domeinnaam, de pagina titels, de tekstkopjes en de teksten allemaal hetzelfde onderwerp behandelen, helder geschreven zijn, en goed zijn gestructureerd. 

Actualiteit

Actualiteit is belangrijk bij Google. Yesterdays news is niet waar het online om gaat! Plaats dus regelmatig nieuwe content, en archiveer de oude. 

Waardering

Google wil zeker weten dat je content goed is; daarom kijkt ze of die opgemerkt en gewaardeerd wordt. Bijvoorbeeld of er likes zijn, of er gedeeld wordt, of er links worden opgenomen op andere sites, en of er op gereageerd wordt. 

Neem contact op!

U bent van harte welkom voor een kennismakings gesprek. We kijken naar uw doelen, en uw plannen, en u gaat naar huis met een aantal eye openers.

Neem contact op

Christien Janson:

online marketing training en support

Christien Janson is een merk van IctVoorIedereen

Wollegrasweg 36 - 1313 EP Almere - KvK 32155737